PMP nu se lasă. Vrea prefect la Gorj

Celor de la Partidul Mișcarea Populară Gorj nu le este de ajuns postul de subprefect obținut în urma alianței cu PNL, la nivel național. Își doresc funcția de prefect, care este ocupată acum de Cristinel Rujan. “Că va fi în ianuarie sau august, vom avea postul de prefect”, a spus Ion Rușeț, de la PMP.

Gheorghe Grigorescu, actualul subprefect, este susținut de PMP pentru postul de prefect. Rămâne de văzut cât de repede îl va obține și cine va fi propunerea pentru funcția de subprefect.

Până în luna august, actualul șef al Instituției Prefectului, Cristinel Rujan, nu poate fi schimbat din funcție decât dacă își va demisia și alianța de la guvernare îi va propune un alt post. “Noi am susținut o personalitate să ajungă în poziția de subprefect. În 2020, că se va întâmpla în ianuarie sau august, vă asigur că postul de prefect va reveni reprezentantului susținut de Partidul Mișcarea Populară. Eu vă asigur că acest lucru se va întâmpla. Instituția Prefectului va fi condusă de un reprezentant al PMP. Domnul Gheorghe Grigorescu are susținerea noastră. Așa a fost decizia inițială. Nu s-a revenit în niciun fel la această decizie”, a declarat Ion Rușeț.

Vizualizări: 1,640

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: