Celebru afacerist, din nou după gratii

Omul de afaceri Alex Bodi a fost arestat pentru 30 de zile, după ce Curtea de Apel Craiova a admis contestația formulată de D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Gorj.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bodi Alexandru Nicolae pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestarea preventivă. În baza art.230 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestarea preventivă pentru inculpatul Bodi Alexandru Nicolae. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu”, se arată în sentința de luni a Curții de Apel Craiova.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a recunoscut într-un live pe rețelele de socializare că a fost arestat: „Am adus de la doctor cu starea mea de sănătate hârtii oficiale că trebuia să stau 4-5 zile repaus, dar se pare că lucrurile astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă, nicidecum un avertisment sau poate un arest la domiciliu”, a spus Alex Bodi.

Până la momentul actual nu se cunosc informații despre motivul pentru care milionarul a fost ridicat de autorități, însă acesta a mai avut probleme cu legea în trecut, în cadrul unui dosar de proxenetism și trafic de persoane.

Vizualizări: 4,847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: