Centru de recuperare medicală în locația unei foste școli

O școală primară închisă cu mulți ani în urmă din cauza numărului mic de elevi va fi transformată într-un Centru de recuperare medicală. Este decizia luată de autoritățile locale din Bumbești-Jiu pentru a salva școala din Curtișoara.

Școala primară din acest sat a fost închisă în urmă cu zeci de ani, iar clădirea se deteriora la de la un an la altul. Clădirea risca într-o bună zi să se dărâme, iar pentru a evita acest lucru s-a decis realizarea unui centru medical.

”Am alocat de la bugetul local suma de aproximativ 2.000.000 de lei pentru realizarea unui centru de recuperare medicale în școala primară din Curtișoara, închisă în urmă cu zeci de ani. Aici se va face recuperare locomotorie pentru persoanele din localitatea și nu numai care au probleme. Mai mult decât atât proiectul prevede și o salină artificială, unde vor putea să se trateze cetățenii care au probleme respiratorii și le este recomandat să meargă la salină.. Ca să nu pierdem clădirea școlii ne-am gândit să-i dăm o altă destinație”, a declarat Constantin Bobaru, primarul din Bumbești-Jiu.

Vizualizări: 874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: