Centru de zi pentru copiii din Turceni

Copiii din Turceni vor avea, în curând, un centru de zi destinat lor. Proiectul se va face pe fonduri europene și urmează să fie construită o clădire nouă. Valoarea investiției depășește 700 de mii de lei.

Centrul de zi pentru copii va fi amenajat pe strada Sfântul Nicoale, din orașul Turceni. Autoritățile au atras fonduri europene pentru acest proiect.

"Terenul pe care urmează să se amplaseze constructia este in administrarea primariei, avand suprafata toatala de 1127 mp. Constructia propusa din containere modulare va avea dimensiunile in plan 14,40m si 10,00m si o suprafata construita de 144 mp", se noteaza într-un anunț al autorităților din Turceni care cauta acum constructor pentru acest centru.

Valoarea investiției este de peste 730 de mii de lei. Firmele interesate de această lucrare pot depune ofertele la sediul primăriei până pe 10 februarie.

Pentru aceeași lucrare, primăria a mai făcut licitație si anul trecut, dar nu a găsit constructor. Atunci, estimase o cheltuială de circa 500 de mii de lei.

Vizualizări: 1,971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: