Circulație îngreunată după spargerea conductelor

Au fost avarii marți la două conducte de apă de pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Târgu Jiu, conducte ce aparțin Aparegio.

Cantități mari de apă au ajuns pe mai multe străzi învecinate, iar, din cauza temperaturilor scăzute, s-au format straturi mari de gheață într-un timp foarte scurt, a comunicat Edilitara Public Târgu Jiu.

“Am mobilizat mai multe echipe din toate sectoarele, pentru a menține accesibile și sigure trotuarele, căile de acces ale instituțiilor din zonă, partea carosabilă. Vom fi prezenți și în această noapte în zonă, pentru a arunca material antiderapant.

Vă atenționăm că în ciuda mobilizării mai multor echipe, dar și a cantităților mari de material antiderapant folosite, există posibilitatea ca în unele zone să mai fie porțiuni alunecoase, așa că vă rugăm, fie că sunteți pietoni sau conducători auto, să circulați cu mare atenție! Zonele ce sunt predispuse la pericole sunt: Zona Liceului Spiru - Nicolae Titulescu - Piața Mică - Minerilor - Mioriței - Lido”, a mai transmis Edilitara, firmă a Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: