Se reiau internările într-o secție închisă din cauza Covidului

Oficialii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu au anunțat că, de miercuri, se vor relua internările în Secția Medicină Internă I după ce aceasta a fost închisă pentru dezinfecție în urma focarului de Covid 19 depistat în această lună. Mai multe cadre medicale și pacienți au fost confirmați cu Covid.

"Începând cu data de 26 ianuarie 2022, se vor relua internările la Secția Medicină Internă I din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu (clădirea situată pe strada Progresului). Vor fi internate, la fel ca și până acum, doar cazurile urgente", anunță spitalul.

Reamintim, că pe data de 21 ianuarie 2022, în Secția Medicină Internă I, din cadrul SJU Târgu-Jiu, a fost depistat un focar de infecție SARS CoV-2, atât în rândul personalului secției, cât și în rândul pacienților internați. În perioada în care internările au fost suspendate, în această secție au fost luate toate măsurile necesare de limitare a focarului de coronavirus.

De asemenea, potrivit ultimei raportări, 15 angajați ai spitalului au fost confirmați cu SarsCov2. Au o formă ușoară de boală și se tratează acasă. Dintre toți, doar trei nu s-au vaccinat contra Covid 19.

Vizualizări: 746

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: