Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Centru Local APIA la Hurezani

Fermierii din sudul judeţului vor avea un centru local al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) în apropierea localităţilor de domiciliu. Aceştia erau nevoiţi să se deplaseze peste 70 kilometri pentru a-şi depune documentele, în vederea obţinerii subvenţiilor, la sediul APIA din Târgu Cărbuneşti.

Centrul va funcţiona începând data de 22 februarie. Sediul acestuia va fi în incinta primăriei şi va avea trei birouri. Centrul Local APIA de la Hurezani are arondate 8 localităţi: Bustuchin, Căpreni, Cruşeţ, Dănciuleşti, Hurezeni, Logreşti, Stejari şi Stoina. „Înfiinţarea acestui Centru Local este o iniţiativă venită în sprijinul fermierilor din sudul judeţului, înainte de campania 2010, care erau nevoiţi să se deplaseze peste 70 km pentru a-şi depune cererile de plată pentru măsurile de sprijin. Noul Centru Local APIA va avea trei birouri şi un număr de 7 salariaţi. Spaţiul a fost pus la dispoziţie de către Primăria Hurezeni care va suporta, de asemenea, şi cheltuielile privind plata utilităţilor”, a declarat Traian Crăc, directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Gorj. Centrul va avea şi un şef de birou. Numele acestuia nu se ştie încă deoarece nu s-a finalizat concursul, după cum a apreciat conducerea APIA Gorj.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: