CEO Trading, dizolvată de acţionari

Acţionarii CE Oltenia vor analiza într-o şedinţă extraordinară posibilitatea dizolvării CEO Trading SRL, societate înfiinţată pe lângă CE Oltenia, cu scopul de a vinde energie în afara graniţelor ţării. Înfiinţarea acestei societăţi nu a avut efectul scontat, nereuşind să vândă energie.

Directoratul CE Oltenia va convoca de îndată Adunarea Generală a Acționarilor "pentru a analiza dacă societatea trebuie să fie dizolvată", se arată în hotărârea acționarilor din data de 12 iulie a.c. Societatea CEO Trading SRL, înființată de managerul CE Oltenia de la acea dată Laurențiu Ciurel, a avut numai cheltuieli, nu și încasări, nereușind să vândă energie peste hotare, cheltuieli care, evident, au reieșit ca pierderi în actele financiare. Cum s-a dovedit inutilă, acționarii, în baza raportului administratorului, care în acest caz este Ionel Ilie, managerul CE Oltenia, dar și a auditorului financiar, vor analiza dacă vor păstra această societate sau o vor desființa. "Eu mi-am dorit-o (n.red. dizolvarea) pentru că nu are ce să facă. Ideea era că o să se vândă la export energia produsă de CE Oltenia. Oricum prețul este mai mic în partea aceea decât vreau eu să vând ca să ne acoperim cheltuielile, nu are cum să fie. Nu găsești pe cineva care să dea mai mulți bani decât poate să dea pe o marfă care e la fel. A fost o dorință atunci, numai că nu s-a putut concretiza", a declarat Ionel Ilie, administratorul CEO Trading.
CEO Trading nu are niciun angajat, astfel că nu se pune problema ca să rămână cineva fără serviciu, dar pierderile rămân. Șeful CE Oltenia spune că nu a fost remunerat pentru că a administrat societatea respectivă. "Mai analizăm cu colegii mei dacă o desfiinţăm sau nu. Nu a avut nicio pierdere, toți banii aceia au fost taxele pentru înființarea societății și obținerea autorizației de funcționare de la ANRE. Nu avea cum să încaseze ceva dacă nu a vândut nimic. Nu a fost niciun angajat, am fost doar eu. Nu am fost plătit, nici măcar 5 bani. Din contră, am mai dat ceva din buzunar pentru unde am umblat să găsesc clienți", a explicat managerul CE Oltenia.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: