Cepoi munceşte pe gratis la ICR

Ion Cepoi, directorul Institutului Cultural Român - filiala Oltenia Târgu Jiu, lucrează fără salariu pentru această instituţie. Nu este plătit pentru serviciile sale, cel puţin deocamdată. Cepoi spune că este “director onorific”.

2013 este un an plin pentru Ion Cepoi, acesta trebuie să se împartă între două instituţii. Este director al Centrului Judeţean de Cultură şi Păstrarea Culturii Tradiţionale Gorj, dar şi şef al Institutului Cultural Român cu filiala în Târgu Jiu. Dacă pentru munca depusă în interesul CJCPCT Gorj primeşte salariu lunar, pentru serviciile prestate în cadrul ICR Târgu Jiu nu primeşte nimic, cel puţin deocamdată. Ion Cepoi spune că nu îl deranjează acest lucru, dar se aşteaptă ca la finele lunii martie să fie remunerat pentru munca prestată în scopul instituţiei. „La ICR sunt director onorific pe o perioadă de trei luni, nu sunt salariat, în martie este posibil să încheiem un contract de prestări servicii pe o sumă modică. Va fi destul de mult de muncă, mai ales că avem trei zone de responsabilităţi, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea”, a declarat Ion Cepoi.

MANDAT

În luna aprilie a acestui an mandatul lui Ion Cepoi de director al CJCPCT Gorj se va sfârşi. Acesta spune că intenţionează să-şi depună proiectul de management pentru un nou mandat. “Intenţionez să candidez iar pentru postul de director al centrului, am început pregătirea proiectului de management. Sunt proiecte mai vechi care trebuie continuate, dar şi proiecte noi”, a mai spus Ion Cepoi.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: