Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cercetat pentru violenţă şi violare de domiciliu

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Novaci au constituit dosar penal pe numele unui bărbat de 36 de ani, reclamat de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, port, fără drept, de cuţit şi lovire sau alte violenţe. „În seara zilei de 22.08.2012, în jurul orei 21:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către M.D., de 42 ani, din localitate, cu privire la faptul că un bărbat pe care îl cunoaşte din vedere, a intrat fără drept în curtea locuinţei sale, iar aici, cu cuţitul pe care îl avea asupra sa, agresorul l-a lovit la palma mâinii stângi“, se arată pe nota de presă a Poliţiei. Pentru verificarea aspectelor sesizate, la faţa locului s-au deplasat imediat poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Novaci. Suspectul agresiunii, identificat ca fiind B.D., de 36 ani, din oraşul Novaci, a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.  În acest caz, poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, port, fără drept, de cuţit şi lovire sau alte violenţe.

La finalizarea cercetărilor, dosarul penal va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci spre a decide conform competenţelor. (M.M) 

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: