Cere administrației CEO să-i lase pe șefii de cariere fără mașini

Un sindicalist din cadrul CE Oltenia spune că șefii carierelor nu ar trebui să aibă mașini din partea companiei și nici șoferi care să le conducă. Este vorba de Nicu Bunoaica, sindicalist la cariera Lupoaia care este de părere că în acest fel vor putea fi făcute economii, care să poată avantaja minerii și energeticienii.
Bunoaica cere celor din administrație să ia în considerare solicitarea sa, de a lăsa șefii de cariere fără autoturisme. Acesta spune că nu toți au nevoie de mașină ca să vină la serviciu și că în acest fel s-ar putea face economii la bugetul companiei energetice. "Am cerut și voi cere întotdeauna ca mașinile directorilor de cariere să fie scoase. Mi s-ar părea normal ca directorii să fie din zonă. De ce să aducem oameni de la Rovinari? Când putem aduce din zonă, să nu mai meargă cu mașina și astfel putem face economie. Mașina aia are și un șofer care e plătit cu 2.400 lei. Șoferul acela taie frunză la câini. Și directorul meu de la Lupoaia are șofer", a declarat Nicu Bunoaica, președintele Sindicatului Solidaritatea 2013 de la cariera Lupoaia.
A dat și exemple de șefi de cariere sau foști directori care nu au nevoie de mașină din partea companiei pentru a veni la serviciu. "De exemplu David de la Roșiuța. Are 10 km și nici nu e director. E pur și simplu un șef de sector. Mi se pare corect ca un director de sucursală să aibă mașină. Așa nu se mai duce cu ea nici în campanie electorală, cum a făcut domnul David. Făcea și cumpărăturile cu mașina să vadă lumea că el e director", a mai spus sindicalistul de la cariera Lupoaia.

Vizualizări: 4,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: