CEZ poate începe modernizările pe Axa Brâncuşi

Compania CEZ poate demara lucrările pe Axa Brâncuşi. Va asigura o finanţare de două milioane de lei, bani cu care va face modificările necesare la reţeaua electrică. Viceprimarul Adrian Tudor a explicat că a fost găsită soluţia juridică pentru ca lucrările să poată începe fără nicio piedică.

Startul lucrărilor pentru modernizarea Căii Eroilor este acum o chestiune de timp pentru compania de electricitate care s-a angajat să se ocupe de reţeaua de iluminat de pe Axa Brâncuşi. „Cei de la CEZ sunt dispuşi să preia o parte din lucrările de pe Calea Eroilor. Cei de la Cultură au căzut la înţelegere cu cei de la CEZ şi vor putea demara lucrările. Noi am făcut o comisie să căutăm cea mai bună soluţie astfel încât lucrările să nu fie blocate de acest aviz. Propunerea a venit de la mine, cei de la Direcţia de Cultură au fost de acord. Cei de la CEZ pot să înceapă execuţia fără niciun fel de oprelişti pentru că, din punct de vedere juridic, s-a găsit cea mai bună soluţie”.

Două milioane de lei a promis compania că va aloca acestui proiect şi se va ocupa de reţeaua electrică de pe Axa Brâncuşi. Alţi bani, două milioane de euro, vor veni, în primă tranşă, de la Ministerul Dezvoltării. (A.A.)

Vizualizări: 513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: