Trolee înlocuite cu autobuze, până la finalizarea lucrării

Primăria Târgu Jiu a început lucrările la noul sens giratoriu de la intersecţia străzilor 9 Mai şi Nicolae Titulescu, obiectiv ce are menirea de a fluidiza traficul rutier. 

„Lucrările ce vor fi executate în zona respectivă constau în supralărgirea străzii Nicolae Titulescu, spre blocuri, la intersecţia cu strada 9 Mai, mutarea trotuarului existent cu 5,30 m spre spaţiul verde (acesta va fi reamenajat), relocarea a 4 stâlpi de troleu, a liniei de contact şi a reţelei de iluminat public. Giraţia propusă va avea o rază de 3,50 m”, anunţă Primăria Târgu Jiu. 

Traficul din zona Lido va fi dirijat cu ieşire în strada 9 Mai de pe străzile Aleea Plopilor şi Aleea Teilor. În noaptea de miercuri spre joi a început relocarea liniei de contact a troleului pe noua poziţie, urmând ca în această perioadă transportul public în comun, în zona respectivă, să fie asigurat de autobuze, programul şi frecvenţa acestora nemodificându-se, mai anunţă primăria.

Potrivit primarului Marcel Romanescu, până în data de 10 septembrie (începerea anului şcolar) se vor realiza toate lucrările necesare desfăşurării circulaţiei în condiţii normale, iar programul mijloacelor de transport în comun va fi cel specific începutului de an şcolar. (A.A.)

Vizualizări: 1,584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: