Chef cu minore, terminat cu o tentativă de viol

Părinţii şi rudele a două minore din Bâlteni susţin că fete au fost agresate în noaptea de joi spre vineri de doi indivizi. Se pare că tinerele au fost chemate de sora celor soi bărbaţi la ei acasă şi chiar, ei  au fost cei care le-au luat pe fete cu maşina. Familia susţine că cele două fete au fost agresate fizic şi împreună cu poliţia încearcă să afle dacă cei doi bărbaţi au întreţinut relaţii sexuale cu minorele.

Minorele au 13, respectiv 15 ani, şi în noaptea de joi spre vineri au lipsit de acasă. Ele au plecat de la domiciliu în urma unui telefon primit de la o cunoştinţă care le invita pe la ea. A venit chiar ea cu cei doi fraţi să ia minorele de la domiciliul lor. Familia susţine că fete au fost aduse acasă spre dimineaţă în stare de şoc. Fetele au povestit că li s-a dat să bea, după care cei doi bărbaţi au încercat să abuzeze de ele. Nu ştie nimeni dacă minorele au fost agresate sexual. „Le-a sunat o fată care e mult mai mare decât ele să le cheme la un chef la ea. Fata a venit cu fraţii ei să le ia de acasă şi tot ei le-au adus pe la cinci dimineaţa în stare de şoc. Fetele au povestit că le-au dat să bea şi le-a băgat pe fiecare în câte o cameră. Acolo au început să tragă de ele, să le lovească. Nu ştim dacă au întreţinut relaţii sexuale cu ele, pentru că nu ne-au spus. Au început să ţipe şi au reuşit să fugă din camere. Probabil ei s-au speriat şi le-au adus acasă”, spune tatăl fetelor.

Nemulţumiţi de anchetă

Familia a anunţat imediat poliţia şi a povestit oamenilor legii prin ce au trecut minorele. Fata de 13 ani a ajuns chiar la spital în stare de şoc, iar apoi, împreună cu mama şi sora mai mare au mers la poliţie pentru declaraţii. Rudele şi părinţii fetelor nu sunt mulţumiţi de felul în care oamenii legii au acţionat. „Pe fetiţa de 13 ani a luat-o salvarea de acasă pentru că era şocată. S-au dus poliţiştii şi au luat-o din spital să dea declaraţie. Nu au luat-o şi pe bunica lor la care stătea. Pe fata mare au băgat-o aici într-un birou şi nu ştim unde este. Este posibil să-i ia declaraţie fără avocat sau fără vreun părinte sau consilier. Pe noi ne obligă să dăm declaraţii, dar pe ăia îi ia uşor. I-au aşteptat  să se trezească şi râd cu ei prin poliţie”, spunea mama fetelor.

Cercetaţi pentru tentativă de viol

La sediul poliţiei au ajuns şi cei doi bărbaţi care se presupune că au încercat să abuzeze de fete şi sora lor care le-a ademenit. În baza declaraţiilor şi a examenelor de la Medicină Legală poliţiştii vor stabilii dacă cei doi bărbaţi au întreţinut relaţii sexuale cu minorele.”Un bărbat din Bâlteni a anunţat poliţia, cu privire la faptul că cele două nepoate minore, în vârstă de 13 respectiv 15 ani, au fost victimele unei tentative de viol. Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că minorele s-au deplasat de bunăvoie în cursul nopţii, împreună cu o tânără de 24 de ani, la locuinţa acesteia din comuna Bâlteni,  unde doi tineri de 25 respectiv 27 de  ani, ambii din localitate au încercat să întreţină relaţii sexuale cu acestea. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol”, a declarat Bogdan Scafeş, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: