Chelool în cap

Când eram mai mic, mă mândream cu faptul că ascult Paraziții. Mi se părea că-s mai deosebit față de prietenii mei țărănuși care erau la nivelul BUG Mafia. Desigur, când eram mic mă mândream cu o grămadă de prostii de care acum mi-e foarte rușine. Eu aveam scuza că nu eram nici măcar la liceu. Dar Cheloo și Ombladon erau adulți de mult, deci nu prea le pot găsi scuze pentru tâmpeniile debitate. Între timp, eu am mai crescut și nu doar că nu mai ascult Paraziții, dar mi-e și greu să recunosc (deși, iată, am făcut-o) că așa obișnuiam.

Când eram mic, băieții de la Paraziții îmi păreau niște tipi inteligenți și care spun lucrurilor pe nume, dezinhibați și cool. Între timp am crescut și mi-am dat seama ce sunt de fapt: niște cocalari cu un PR mai bun decât media cocalarilor.

Ce caută Cheloo la X Factor, un concurs care se ocupă cu talentul, habar nu am. Cred că și lui Cheloo i s-ar părea greu să spună despre el că are vreun talent în domeniul muzicii. Înțeleg, totuși, că el ar fi acolo ca să judece atitudinea concurenților. În această calitate, i-a spus unui concurent care se declarase a fi gay așa: ”Disprețuiesc tot ceea ce ești și ceea ce simți, iar țara asta te va trimite acasă cu siguranță”. Pentru un tip care judecă atitudini, omul pare a avea probleme grave tocmai la atitudine. Venind de la un individ recunoscut drept autorul celor mai misogine texte scrise în istoria recentă, faptul că nici bărbații nu îi plac reprezintă o surpriză. Nu e exclus ca domnul Cheloo să fie asexuat, așadar. Până una-alta, însă, să ai o asemenea reacție în 2013, la televizor, nu e justifică nici măcar dacă spui că ai făcut-o (cum mai face clovnul de la Paraziții pe la Antena 1) special ca să creezi scandal. Așteptăm și părerea lui Cheloo despre evrei, țigani sau oameni de alte religii. Până atunci, așteptăm CNCD-ul, care altfel e foarte sensibil la orice aluzie de acest tip făcută în presă.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: