Chiricheş a refuzat să semneze cu Steaua

Chiricheş se poate gândi liniştit acum la meciurile celor de la Pandurii. Fundaşul nu mai negociază cu Steaua un transfer pentru că ieri Gigi Becali a renunţat la ideea de a-l mai cumpăra de la Pandurii. Finanţatorul roş-albaştrilor a declarat că nu-l mai vrea pentru că a refuzat să semneze contractul, deşi cluburile ajunseseră la un acord pentru suma de transfer: "Gata, la revedere cu Chiricheş, a fost ceva de moment! A fost fraier că nu a semnat, nu-l mai aduc la Steaua. Să rămână la Lignitul Oltenia!", a spus ieri iritat Becali care l-a apreciat în iarnă pe Chiricheş după disputa cu Dinamo şi i-a propus încă de atunci să-l ia din vară la Steaua.

Mult mai liniştit acum după mai multe săptămâni în care se vorbea mult despre el, Chiricheş spune că a încercat să se concentreze doar la fotbal şi să lase ofertele deoparte. „A fost ceva din partea Stelei, dar nu s-a concretizat. Eu sunt la Pandurii şi mi-e destul de bine aici. Nu mă mai gândesc la alte echipe în acest moment ci doar la meciul următor. Sper să facem un joc bun şi cu Craiova”, a spus aseară Chiricheş care nu are decât un mic regret că nu a ajuns la Steaua: „Nu pot spune că-mi pare rău că nu am semnat cu Steaua, poate că e un mic regret acolo că e una dintre cele mai mari echipe din România. Dar nu mă mai gândesc la lucrurile astea acum. Au fost aspecte legate de contract şi nu ne-am înţeles, de aceea nu am semnat. Nu vreau să vorbesc mai mult”.

Chiricheş a mai precizat că vrea să ajungă la o echipă mare dar are timp, le cei 21 de ani ai săi fiind deja unul dintre cei mai curtaţi jucători din prima ligă.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: