Chiricheş şi Maksumici pleacă azi la Belgrad

Pentru a recupera cât mai repede cei doi fundaşi centrali care sunt accidentaţi după meciul cu Sportul, oficialii de la Pandurii au luat decizia de a-i trimite în Serbia. Vlad Chiricheş şi Adjin Maksumici vor pleca astăzi la Belgrad cu fizioterapeutul echipei pentru a face două zile de tratamente la medicul Marijana Kovacevic.

Antrenorul Petre Grigoraş consideră o mare pierdere pentru echipeă accidentările lui Chiricheş şi Maksumici care vor pleca azi în Serbia pentru tratament cu bioenergie. „I-am trimis la Belgrad, la Marijana Kovacevic, dar şi aşa şansele să joace cu Steaua sunt mici. Este o problemă mare pentru noi absenţa lor. Cei doi au fost titulari cu Sportul şi nu este puţin să pierdem ambii fundaşi centrali. Fotbalul este imprevizibil, apar şi aceste lucruri”, a spus ieri antrenorul pandurilor acuzând terenul greu pe care echipa s-a antrenat şi a jucat după aceea la meciul cu Sportul. „Am jucat cu Sportul în condiţii foarte grele iar la Maksumici care nu a mai jucase nici un meci oficial această accidentare era aproape iminentă. La Chiricheş nu mă aşteptam, nici nu a acuzat vreo accidentare după meci şi nici la antrenamentul de duminică, abia duminică seara a simţit o durere şi nu s-a mai antrenat”, a precizat Grigoraş. Antrenorul cunoaşte situaţia specială a unor jucători care nu au făcut cantonamentul de vară dar spune că nu are ce face şi va miza pe ei: ”Chibulcutean de exemplu are un singur meci oficial, în Cupă, şi va trebui să-l folosesc cu Steaua. Va trebui să jucăm cu ce avem la dispoziţie. E şansa celor care intră. Pot să demonstreze anumite calităţi, să joace cu curaj. Dacă nu ai curaj fotbalul nu te răsplăteşte.
Indiferent ce echipă întâlnim trebuie să riscăm. Dacă nu  pui probleme în Ghencea sau în Giuleşti ai şanse mici să pleci neînvins. Mergem să jucăm fotbal şi să înscriem. Dacă nu înscrii cu Steaua şi Rapid, să scoţi un 0-0 se întâmplă odată la cinci ani!”

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: