Chiţu şi Vlad n-au jucat în baraj

Cei doi jucători care au devenit măr al discordiei între Pandurii şi Săgeata Năvodari, Sorin Chiţu şi Alexandru Vlad, nu au jucat în meciul tur al barajului pentru promovarea în liga 1 dintre Săgeata şi Voinţa Sibiu (0-0 la Năvodari).

Oficialii Săgeţii l-au acuzat pe Eugen Pârvulescu că face jocurile Sibiului, echipa unde a fost preşedinte înainte să vină la Pandurii şi le-ar fi cerut celor doi să plece din cantonament. Pârvulescu a negat însă cu vehemenţă acuzaţiile şi a spus că cei doi nu au jucat pentru că nu şi-au primit banii promişi de la Năvodari. Rămâne de văzut dacă Chiţu şi Vlad vor fi luaţi de Grigoraş în avionul de Austria.

Chiţu: “Nu m-am întors pentru că nu mi-au dat banii !”

Chiţu e de la 1 iulie jucătorul pandurilor şi confirmă că nu s-a mai întors la Năvodari pentru meciurile de baraj cu Voinţa Sibiu pentru că nu şi-a primit banii. “Eu am luat vacanţă odată cu echipa şi am decis să nu mă mai întorc pentru că nu am primit salariul de trei luni. Nu m-am dus la reunire pentru că au să-mi mai dea o parte din bani. Am purtat discuţii cu conducătorii de acolo şi mi-au spus să merg totuşi pentru că voi primii banii dar am fost şi nu mi-au dat nici un ban şi nu s-a făcut nici un document de reeşalonare. I-am anunţat pe cei de la Năvodari că nu mai vin la pregătire şi n-am plecat pe furiş aşa cum s-a spus. Nu mi-e frică de nimeni să plec noaptea cum au spus ei, am anunţat că plec dacă nu mi se dau banii pentru că sunt drepturile mele. Nu sunt copil şi am şi eu un nume de aceea nu sunt de acord cu ceea ce spun despre mine" a declarat Chiţu pentru siteul oficial al pandurilor. Gestul acestuia de a fugi, la fel ca în iarnă din pregătirile cu Pandurii i-ar putea fi fatal lui Chiţu. Dacă înainte Grigoraş mai lăsase o brumă de îndoială asupra şansei ca Chiţu să fie iertat, după această nouă fugă, Grig nu-l va opri, aproape sigur, în lot. Şi asta pentru că antrenorul ţine foarte mult la unitatea grupului şi nu acceptă gesturile de indisciplină.

PROBE

Alexandru Vlad (fundaş stânga), Olimpiu Bucur (mijlocaş dreapta/atacant) şi Alexandru Grigoraş (mijlocaş dreapta/atacant) sunt cei trei jucători care trebuie să-l convingă pe Petre Grigoraş că merită să fie păstraţi în lot

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: