Cinci milioane de euro pentru jucătorul de 19 ani al Craiovei

Jucătorul Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, poate fi vândut cu cinci milioane de euro la FCSB, dar antrenorul Victor Piţurcă nu vrea să renunţe la acesta. Gigi Becali l-ar dori la FCSB şi este dispus să ofere această sumă.

Valentin Mihăilă ar putea deveni cel mai scump jucător din campionatul intern dacă va fi achiziţionat de FCSB. Gigi Becali a făcut o ofertă de 5 milioane de euro pentru „perla din Bănie”, iar antrenorul Victor Pițurcă a confirmat negocierile, dar spune că fotbalistul nu este de vânzare. „Știam de lucrul ăsta. Știa și Mihai Rotaru. Nu se pune problema. Și dacă dă Gigi Becali 10 milioane, Mihăilă nu pleacă de la Craiova”, a declarat Victor Pițurcă la Digi Sport.

De Mihăilă s-au interesat echipe din Spania și Italia, dar și FCSB. Gigi Becali a spus cu cinci zile înaintea partidei FCSB - Universitatea Craiova că a făcut o ofertă de 5 milioane de euro pentru jucătorul oltenilor. Negocierea cu patronul Mihai Rotaru a avut loc printr-un intermediar iar Victor Pițurcă a confirmat toată povestea. ”Mihăilă nu e încă, dar va fi! E adevărat, e jucător! Am oferit eu 5 milioane pe el. E un jucător despre care se va auzi mult în viața asta, dar nu la ora asta. Da, am făcut oferta printr-un intermediar. Nu mai vreau să comentez, m-am scăpat”, a spus Gigi Becali, la Pro X.  „Valentin Mihăilă este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul românesc. Nu mai există așa ceva în liga întâi. La viteză e peste Coman”, îl descrie Ilie Dumitrescu pe jucătorul Craiovei.

Fotbalistul are doar 19 ani, dar a jucat deja în 44 partide de campionat pentru Universitatea Craiova. În acest sezon a înscris de 3 ori în 15 partide. Anul trecut a evoluat în 29 de partide și a înscris o dată.

Universitatea Craiova se află în acest moment pe locul 3 cu 37 de puncte și mai are de jucat un meci în acest an cu FCSB. Victor Pițurcă spune că se gândește doar la titlu și vrea întăriri în această iarnă.

Vizualizări: 1,206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: