Parchetul Sălii Sporturilor, din nou plin de jucării de pluş

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a anunţat că va continua tradiţia fostelor echipe locale de baschet care obişnuiau să strângă jucării de pluş de sărbători pentru a le dona copiilor defavorizaţi. La ultimul meci din acest an, programat sâmbătă seara, baschetbaliştii îşi aşteaptă fanii la Sala Sporturilor cu câte o jucărie de pluş pe care să o doneze pentru a aduce o bucurie unui copil.

Fiecare familie are prin casă o jucărie de pluş pe care copiii nu o mai folosesc şi pe care o pot dona altor copii, care poate nu au avut norocul să primească jucării. Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu vor să intermedieze aceste donaţii şi îi aşteaptă pe suporteri, la ultimul meci care se va juca la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu o jucărie de pluş.

Echipa de baschet a CSM a lansat deja invitaţia suporterilor pentru a veni sâmbătă seara, la ultimul meci al anului, la Sala Sporturilor, cu o jucărie de pluş pe care pot să o arunce pe parchet la începutul jocului du CSM Galaţi. „Show must go on! Cu ocazia sărbătorilor de iarnă am dori să păstrăm tradiţia acestui oraş. Astfel, vă aşteptăm sâmbătă seara, de la ora 20:00, la ultimul meci din acest an, împotriva celor de la CSM Galaţi, cu câte o jucărie de pluş. Jucăriile vor fi aruncate în teren înainte de începerea meciului, acestea vor fi strânse de către jucători şi donate către un centru de plasament. Vă aşteptăm în număr cât mai mare!”, este mesajul adresat de CSM Târgu Jiu tuturor iubitorilor baschetului care au ocazia să aducă astfel o bucurie de Crăciun unui copil şi să se bucure, în acelaşi timp, de ultimul meci al anului pe care echipa locală de baschet îl susţine în Liga Naţională.

În paralel continuă şi campania celor de la CSM de strângere de cărţi, „Cititul deschide lumi noi”, o campanie demarată la începutul acestui sezon, cărţile donate de spectatori la meciurile de până acum ajungând deja la copiii de la Centrul Christian din Târgu Jiu.Dacă aveţi în casă o carte pe care copiii deja au citit-o şi nu el mai foloseşte, baschetbaliştii vă invită  să o donaţi la sală pentru că va ajunge la un alt copil, mai  puţin norocos, care nu îşi poate cumpăra cărţi. 

Vizualizări: 945

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: