Primăriile din Teleşti şi Albeni, în semifinale la Cupa Porcului Amatori

O nouă competiţie a fost introdusă în programul tradiţional al cupei de Crăciun la Dolce Vita. La cupa Porcului Amatori s-au înscris mai multe echipe de minifotbal  ale primăriilor din judeţ, competiţiia ajungând acum în faza semifinalelor care sunt programate în week-end..

În competiția rezervată amatorilor, Cupa Porcului Amatori, s-au jucat la finalul săptămânii trecute ultimele meciuri din faza grupelor dar și partidele din sferturile de finală.

În sferturi au avut loc meciuri interesante, cu rezultate greu de prevăzut. Primăria Telești a trecut la limită de Star Team, FC Primăria Albeni a învins, tot la limită, pe Green Team, în timp ce Pro Răzvy Team s-a impus, pe final de meci, în duelul cu Primăria Motru.

Cel mai spectaculos meci a fost însă cel dintre ACS Victoria 2 Târgu Jiu, câștigătoarea Cupei „Împreună suntem minifotbal” din vară și CSV Dragon. ACS Victoria 2 câștigase toate meciurile din Cupa Porcului Amatori din grupe și a început perfect și duelul cu „dragonii”.

În minutul 11, ACS Victoria 2 conducea cu 3-0, iar puțini mai credeau într-o revenire a celor de la CSV Dragon. Aceștia din urmă au marcat însă de 3 ori în 10 minute și au împins deznodământul sfertului de finală la loviturile de la 7 metri. CSV Dragon s-a impus la penalti-uri și s-a calificat astfel în semifinale.

ACS Victoria 2 Târgu Jiu – CSV Dragon 3-3 (5-6 după lovituri 7 metri)

Goluri: Daniel Cojocaru (min. 7, 8 și 11) / Lucian Marina (min. 26), Viorel Petrescu (min. 33) și Ion Dobîrceanu (min. 36)

ACS Victoria 2: Florin Munteanu (portar) – Ciprian Dudău, Mihai Dinuțoiu, Dragoș Stănescu, Laurențiu Roibu, Alexandru Tărău, Albert Bilan, Daniel Cojocaru, Gabriel Munteanu și Bogdan Horhoianu. Staff: Bogdan Horhoianu.

Dragon: George Urse și Radu Mereșescu (portari) – Ion Dobîrceanu, Cătălin Beuran, Lucian Marina, Alexandru Mihai, Viorel Petrescu, Adrian Ungureanu, Alexandru Badea și Raul Bărbăcioru. Staff: Viorel Petrescu.

 Rezultate sferturi de finală / Cupa Porcului Amatori

ACS Victoria 2 Târgu Jiu – CSV Dragon 3-3 (5-6 după 7 metri)

Star Team – Primăria Telești 1-2

FC Primăria Albeni – Green Team 2-1

Pro Răzvy Team – Primăria Motru 4-2

Galerie foto


Vizualizări: 396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: