CS Pandurii speră să revină acasă din luna aprilie  2020

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu nu a mai putut desfăşura activitatea normal de mai bine de cinci ani, de când sportivii şi angajaţii clubului au părăsit Hotelul Sport. Directorul clubului din subordinea  MTS, Mihai Prunariu, speră ca din primăvara anului viitor sportivii să poată beneficia din nou de facilităţile oferite de Hotelul Sport, vestiare, sală de gimnastică, locuri de cazare şi cantina pentru sportivi.

Plecaţi din anul 2014 din Hotelul Sport, atunci când a început demolarea vechiului stadion, cei de la CS Pandurii Târgu Jiu ar putea reveni din primăvară în propria casă. Sportivii şi angajaţii clubului s-au mutat atunci când au început  lucrările de la noul stadion la un cămin al  unui liceu din Târgu Jiu, apoi când stadionul a fost finalizat şi nu au putut reveni în Hotelul Sport pentru că spaţiile demolate nu s-au refăcut, au fost primiţi  la sediul AJF Gorj. Acum conducerea clubului speră ca, până în luna aprilie, să se finalizeze lucrările din zona anexelor hotelului Sport, care au fost demolate pentru construirea stadionului.

Directorul Clubului Sportiv Pandurii, Mihai Prunariu, a precizat că  are  promisiuni că lucrările vor fi  gata în  luna martie.  „Eu aş vrea să ne mutăm cât mai repede la Hotel Sport. Din discuţiile cu domnul Marcel Romanescu, se pare că în luna martie se vor finaliza lucrările la partea de construcţie din patrimoniul clubului Pandurii Târgu Jiu, pe care trebuie să o refacă primăria. Eu sper că se va ţine de cuvânt”, a declarat Prunariu, precizând că mutarea nu s-a putut face când s-a inaugurat stadionul pentru că hotelul are nevoie şi de o centrală termică şi de racordarea la utilităţi: „Oricum era foarte greu ca  noi să ne mutăm acolo acum iarna, pentru că nu avem centrală şi nu aveam apă şi  alte utilităţi  dar important este că ne vom putea muta acasă. Eu sper ca, măcar în luna aprilie să putem să mutăm sportivii în cantonament acolo, să servească din nou masa la hotel şi să se antreneze în Stadionul Municipal. Vrem să demonstrăm că revenirea noastră acasă va fi de  bun augur şi că vom avea rezultate şi mai bune în anul 2020”.

Hotelul Sport, alăturat noii contrucţii care este acum Stadionul Municipal, era încorporat înainte de demolare în vechiul stadion, iar lucrările care s-au efectuat au separat cele două clădiri, dar au dus la demolarea multor anexe ale hotelului cum ar fi recepţia, bucătăria şi restaurantul, centrala, vestiarele sportivilor, spălătoria hotelului, o sală de gimnastică şi o sală de forţă.

La parterul Hotelului Sport clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu avea vestiarele fotbaliştilor şi arbitrilor, centrala termică, magazia şi zona de refacere cu jacuzzi şi saună, dar şi o sală de forţă și mai multe vestiare pentru copii. O mare parte a acestor anexe au fost demolate de asemenea, dar nerefăcute după ce s-a inaugurat stadionul. Toate aceste construcţii care efectiv nu mai  există, teoretic ar fi trebuit predate către clubul de fotbal Pandurii la  finalizarea stadionului dar, în realitate, clubul Pandurii nu a mai  primit nimic înapoi din ceea ce avea  stipulat că are în administrare prin  contractul de comodat semnat cu Primăria Târgu Jiu.

Primarul Marcel Romanescu a afirmat recent  că primăria va prelua din luna martie în adminstrare aceste spaţii, dar pe locul în care Pandurii Târgu Jiu le-a amenajat şi modernizat, acestea nici măcar nu mai există.

Vizualizări: 989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: