Fotbalistul Craiovei, Alex Cicâldău, cel mai bun sportiv al Doljului

Participarea şi parcursul remarcabil la Europeanul de tineret din Italia şi San Marino, din vara trecută, cu naţionala României condusă de Mirel Rădoi, i-au adus mijlocaşului Universităţii Craiova, Alex Cicâldău, titlul de cel mai bun sportiv al judeţului Dolj. Acesta a fost premiat miercuri la Gala Sportului Doljean.

Însoţit la eveniment de preşedintele clubului, Sorin Cârţu, de directorul CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, şi de managerul executiv Ovidiu Costeştin, mijlocaşul de 22 de ani a declarat că îşi doreşte să participe la Olimpiada de anul viitor. „A fost un an bun pentru mine şi mă bucur că sunt apreciat. Mă motivează acest premiu, dar nu este primul premiu individual pe care-l primesc şi sigur nu va fi nici ultimul. Fără ajutorul echipei nu aş fi reuşit să câştig acest premiu. Şi îl dedic totodată şi familiei mele, care mi-a fost mereu alături. Vreau să merg la Jocurile Olimpice! Cred că toţi cei care am fost la Euro şi am muncit pentru calificarea la Olimpiadă trebuie să mergem. Mirel Rădoi a demonstrat că este un antrenor foarte bun şi va avea rezultate şi ca selecţioner al primei reprezentative. Nu vor juca la echipa mare numai cu cei de la Under 21, ci cei mai în formă fotbalişti pe care îi are România”, a declarat jucătorul Craiovei.

Cicâldău a vorbit şi despre meciul cu FCSB, programat duminică, pe Arena Naţională: „Dacă o să-mi fac treaba cum trebuie în teren o să am şanse foarte mari să ies MVP-ul meciului cu FCSB, dar nu acesta este gândul meu. Îmi doresc să câştige echipa şi după o să vedem dacă voi primi din nou titlul de MVP. De 30 de ani nu am mai câştigat la FCSB şi avem o şansă să oprim acest lucru. Să sperăm că o să obţinem un rezultat bun şi pentru asta o să facem tot ce depinde de noi. Nu ne simţim deloc ameninţaţi, din punct de vedere al locului din clasament. Ştim că dacă ne facem treaba bine putem să câştigăm cu orice echipă din campionat. Se pare că faţă de anul trecut este un campionat mai strâns în privinţa primelor şase locuri“, a spus Alex Cicâldău.

Alex Cicâldău este golgheterul echipei din Bănie în acest campionat, cu 6 reuşite în 19 meciuri, ultima, în partida de săptămâna trecută, cu FC Voluntari.

Vizualizări: 510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: