Bogdan Vişan a reziliat contractul cu Pandurii şi va semna cu Petrolul

Fostul jucător al echipei Pandurii Târgu Jiu, Bogdan Vişan, a reziliat contractul cu echipa la care a evoluat în tur, acesta plecând de la Târgu Jiu înainte de finalul primei părţi a campionatului,. Fundaşul a ajuns la un acord cu Petrolul Ploieşti şi se va prezenta, în ianuarie, le reunirea lotului petroliştilor.

La doar 18 ani, Bogdan Vişan a debutat la Pandurii în Liga 2, chiar de la începutul acestui sezon. Fundaşul, care s.a despărţit nu tocmai amiabil de Pandurii, înainte de finalul turului, are acum posibilitatea, în partea a doua a campionatului, să lupte pentru promovarea în Liga 1. Jucătorul născut la Constanţa, s-a înţeles deja cu Petrolul Ploieşti, cu care va semna luna viitoare, când echipa revine la antrenamente. ”Mi-am reziliat contractul cu Pandurii, iar pe 8 ianuarie 2020 voi merge la Petrolul. E un pas uriaş în cariera mea, aşa cum a fost şi în vară, când, de la CSA Steaua, am ajuns în Liga 2, la Pandurii. Nu regret că am venit la Târgu Jiu, chiar dacă nu am luat bani şi s-au scos nişte vorbe neadevărate despre mine. Important e că acum am ajuns la o echipă de mare tradiţie în România. Sunt convins că vom promova. Petrolul merită să fie în Liga 1! Are un stadion super şi suporteri pe măsură!”, a declarat Vişan pentru Liga2.ro.

Fundaşul a precizat că motivele care au dus la rezilierea contractului cu Pandurii nu au fost disciplinare, cum au spus oficialii clubului: ”S-au scos nişte vorbe urâte, fiindcă au vrut să-mi strice imaginea. Aflaseră că am oferte şi nu voiau să-mi dea drumul, aşa că au zis că am fost indisciplinat, ca să nu mă mai ia nimeni”.

Bogdan Vişan a evoluat 950 de minute pentru Pandurii Târgu Jiu în 12 meciuri, în zece dintre ele fiind titular. A debutat pe 2 septembrie, în partida pierdută cu 2-1 de Pandurii, la Campionii FC Argeş, iar ultimul joc l-a bifat pe 9 noiembrie, în înfrângerea drastică de la Farul Constanta, scor 0-5.

Viitoarea echipă a lui Bogdan Vişan, Petrolul, a intrat în iarnă de pe locul 8, la zece puncte sub liderul UTA, la şase sub ocupanta poziţiei secunde CS Mioveni şi patru sub Rapid. Giuleştenii se află pe 3, loc care duce la barajul pentru promovarea în Liga 1. După încheierea etapei a 21-a, Petrolul s-a despărţit de antrenorul Flavius Stoican iar locul acestuia va fi luat de Costel Enache.

Vizualizări: 1,029

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: