Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cinci miniștri ar putea fi remaniați

Cinci miniștri aproape invizibili din guvernul Dăncilă ar putea fi remaniați în această toamnă. Este vorba despre ministrul Educației, Valentin Popa, care nu a gestionat corespunzător problema manualelor școlare; ministrului Tineretului și Sportului, Ioana Bran, ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă; ministrul Culturii, George Ivașcu; ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit deocamdată de o evaluare a miniștrilor. ”O remeniere o voi decide în urma evaluărilor care le fac. Deja am început evaluările pe fiecare minister în parte, raportată la programul de guvernare. S-au făcut foarte multe lucruri, multe lucruri în afara programului de guvernare, dar, aşa cum am spus, de când am preluat mandatul, pentru mine este important ca fiecare punct din programul de guvernare să fie îndeplinit de fiecare minister în parte şi de Guvern, per ansamblu pentru că fiecare are o foaie de parcurs de care trebuie să ţină seama”, a spus Viorica Dăncilă.

Vizualizări: 2,333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: