Cinci parcuri intră în reabilitare

Cinci parcuri din muncipiul Târgu Jiu vor fi reabilitate! Promite acest lucru chiar primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Edilul a afirmat că pentru reabilitare se vor folosi bani din bugetul local, iar sumele vor fi de ordinul milioanelor de lei.

Pe lista parcurilor care necesită o reabilitare urgentă se află Parcul "Tudor Vladimirescu". Administrația locală spera ca în an centenar să primească peste cinci milioane de lei pentru renovarea lui. Cum nu s-a mai întâmplat acest lucru, primăria se vede nevoită să facă lucrările pe cheltuiala proprie. Se va investi o sumă mult mai mică, recunoaște edilul Marcel Romanescu, mai ales că bani trebuie investiți în toate parcurile din muncipiul Târgu Jiu.

"În perioada următoare o să vedeți și primele trei parcuri, cel de pe strada Olari, Griviței și cel vizavi de Gară, care vor intra în reabilitare totală. Ulterior se vor efectua lucrări și la parcurile din Mioriței și Săvinești. Toate vor fi finalizate în acest an", a afirmat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Pentru anul viitor, administrația locală dă asigurări, că se are în plan începerea lucrărilor de reabilitare la alte două mari parcuri din oraș, cel din zona Lido și cel din zona Debarcader.

Vizualizări: 1,828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: