Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Se extinde rețeaua de canalizare într-o localitate din Gorj

Vești bune vin de la autoritățile locale din comuna Bălănești pentru localnicii din mai multe sate. Sistemul de canalizare va fi extins cu o bani primiți prin programul guvernamental ”Anghel Saligny”. Valoarea investiție se ridică la aproximativ 105 milioane de lei.

Primăria Bălănești a primit finanțare pentru extinderea sistemului de canalizare în satele Glodeni, Cânepești, Voiteștii din Deal și Voiteștii din Vale. Acum se lucrează la documentație și urmează să fie semnat contractul de finanțare.

”În acest moment avem sistem de canalizare în Bălănești și parțial în satele Voiteștii din Vale și Glodeni. Era nevoie de o extindere a acestui sistem și în restul satelor pentru că este o necesitate. Vrem ca în primă fază să introducem utilitățile în toată comuna, ca apoi să ne ocupăm de infrastructură. Eu știu că asfaltul dă mai bine și este mai apreciat dar trebuie să avem și utilități”, a declarat Ovidiu Pungan, primarul din Bălănești.

Vizualizări: 3,475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: