Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cinci persoane reţinute pentru ultraj

Poliţiştii au emis ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore împotriva a 5 persoane din comuna Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj, suspectaţi de comiterea unor infracţiuni prin care s-a tulburat ordinea şi liniştea publică şi s-a adus atingere relaţiilor de convieţuire socială.

Astfel, la data de 8 ianuarie a.c., poliţiştii gorjeni, au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore,  împotriva a 5 persoane, care au săvârşit fapte prin care au produs deranj public şi au tulburat ordinea şi liniştea publică. În data de 08 ianuarie a.c., orele 17:19, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112 de H.G., de 13 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, sat Bengeşti, judeţul Gorj, cu privire la faptul că în satul Bengeşti, are loc un conflict între familia lui H.A., şi B.D.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci care au constat că în urma conflictului spontan petrecut în stradă în faţa locuinţei lui B.D., de 35 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, sat Bengeşti, judeţul Gorj, a fost lovit cu pumnii şi picioarele de H.A., de 33 ani, H.C., de 35 ani, şi H. A., de 52 ani, toţi din localitate.

Victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au constatat că în altercaţie a fost implicat şi D.V., de 59 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, sat Ciocadia, judeţul Gorj, tatăl lui B.D., de 35 ani, din localitate.

Faţă de cei cinci suspecţi a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj, după ce în prealabil au fost examinaţi de un medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Gorj.

În cursul zilei de azi 09 ianuarie, aceştia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci cu propunerea de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspecţilor.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: