Cinci șoferi cu dosare penale

Poliţişti din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au depistat duminică în trafic un bărbat de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pădurea Mamului, din orașul Târgu Cărbunești, fără a deține permis de  conducere pentru nicio categorie de vehicule.  

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea  unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

În acest week-end, poliţiştii gorjeni au constatat cinci infracţiuni în domeniul circulaţiei rutiere, dintre care patru de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi una de conducere fără a poseda acest drept. Aparatul etilotest a înregistrat valori pozitive, între 0,59 şi 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul a patru participanţi la traficul rutier.

În toate cele patru cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale, în care se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului. (A.A.)

Vizualizări: 1,778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: