Cine garantează că Pandurii poate promova în 2021

Planurile primarului Marcel Romanescu de a reprimi Pandurii pe stadionul care a fost construit de fapt pentru echipa locală au fost bine primite de club. Şeful creditorilor clubului, Marin Condescu, implicat şi în bunul mers al echipei din punct de vedere sportiv, spune că poate garanta, în aceste condiţii, că Pandurii va promova sezonul viitor.

Primarul Marcel Romanescu a spus că este dispus să închirieze echipei de tradiţie a oraşului Târgu Jiu Stadionul Municipal pe suma modică de un leu, iar Pandurii să beneficieze de aceleaşi facilităţi ca şi pe perioada contractului de comodat. Cum Pandurii Târgu Jiu a fost nevoită să plece de pe propriul teren din 2015, au trecut deja mai bine de cinci ani de când nu a mai putut beneficia de propriul teren sau de facilităţile pe care clubul le crease în zona vestiarelor, acolo unde jucătorii aveau la dispoziţie două vestiare, sală de forţă, sală de refacere după efort, magazie şi alte anexe.

Fostul preşedinte al clubului Pandurii, Marin Condescu, acum principalul creditor dar şi principalul susţinător al echipei locale, inclusiv din punct de vedere financiar, a declarat că orice încercare de a găsi o soluţie este benefică. „E foarte bine orice se încearcă pentru a găsi cea mai bună soluţie. Aşa cum am mai spus 2021 este un an special pentru gorjeni şi pentru România, sperăm să sărbătorim şi noi revoluţia de la 1821 cu promovarea în prima ligă. Dacă vom găsi calea prin care toţi să revenim lângă Pandurii, eu garantez, din punct de vedere sportiv, că la anul vom promova”, a spus Condescu la interviurile Infinit FM, explicând că poate convinge creditorii că soluţia propusă de avocatul Pantelimon Manta este cea mai bună pentru Pandurii: „Domnul Manta a fost avocat în conflictul acesta şi dânsul a spus că găseşte cea mai bună soluţie pentru rezolvarea problemei. Orice proces durează mult, cum se întâmplă şi cu procesul de la înalta curte. Şi, se pare că domnul Manta a găsit cea mai bună soluţie. Eu, din partea creditorilor, voi convinge creditorii că este cea mai bună soluţie, domnul Golea şi domnul Ciobanu, din partea executivă a clubului cred că vor urma aceiaşi cale, dacă ea se concretizează”.

Pandurii ar putea avea mari şanse de promovare dacă din Liga 2 vor promova mai multe echipe în următorul sezon, aceasta fiind una dintre intenţiile FRF pentru următorul sezon.

Vizualizări: 1,047

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: