Cine i-a luat locul lui Pităroiu la CE Oltenia

Administraţia CE Oltenia a completat postul de director al Direcţiei Financiar- Contabilitate rămas vacant după demisia lui Daniel Pităroiu. Adriana Vâlceanu este cea care va ocupa postul de director financiar, cel puţin pentru următoarele luni, anunţă Aurel Medinţu, directorul Diviziei Energetice a CE Oltenia.

Nici nu a plecat bine Daniel Pităroiu din fruntea direcţiei că a şi fost înlocuit. Până la numirea sa temporară pe acest post, Adriana Vâlceanu ocupa funcţia de şef departament bugete-costuri în cadrul direcţiei. “Doamna Adriana Vâlceanu a venit în locul lui Daniel Pităroiu. Este numită pe o perioadă de probă de 120 de zile, după care se va nominaliza şi se va analiza de Comitetul de Remunerare şi Nominalizare din cadrul Consiliului de Supraveghere”, a declarat Aurel Medinţu, directorul Diviziei Energetice a Complexului Energetic Oltenia.

Conform declaraţiei de interese, Adriana Vâlceanu face parte şi din Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România. De-a lungul vremii a făcut parte şi din Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) de la Minprest Serv Rovinari, societate la care CE Oltenia este acţionar majoritar. Daniel Pităroiu a părăsit compania energetică de stat pentru a lucra în mediul privat.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: