Mogoe a părăsit barca lui Răuţ

Valentin Mogoe nu mai lucrează pentru Complexul Energetic Oltenia. Mogoe spune că a plecat din funcţia de şef departament din cadrul Direcţiei de Pază din motive personale, lăsând de înţeles că decizia i-a aparţinut. De cealaltă parte, fostul său şef, Ion Răuţ, s-a arătat nemulţumit de (ne)activitatea depusă de Mogoe în cadrul direcţiei.

Nici măcar o jumătate de an nu a rezistat Valentin Mogoe la Direcţia de Pază a CE Oltenia, condusă de Ion Răuţ. La patru luni de la preluarea funcţiei de şef departament şi-a încetat activitatea în cadrul unităţii. “Da, am plecat. Nu mai sunt acolo din motive personale”, a declarat Valentin Mogoe, fără să ofere şi alte informaţii. Nici fostul său şef nu a fost foarte explicit. Totuşi, în declaraţia pe care a dat-o presei s-a arătat dezamăgit de modul în care Mogoe şi-a făcut treaba în unitatea care ar trebui să asigure securitatea la nivel de CE Oltenia. “Proiectul legat de Divizia de Pază presupune muncă cu atât mai mult cu cât acesta a început de la zero. Mogoe trebuia să-şi aducă aportul aici, dar nu a făcut-o la nivelul dorit, cel puţin nu la cel dorit de mine. Este dezamăgitor, dar asta este”, a declarat pentru presă Ion Răuţ.

Mogoe  a condus şi societatea MedservMin din martie 2013 până în luna iulie a acestui an când a demisionat din funcţia de director.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: