Cine sponsorizează vizita Ponta-Niţă -Ciurel în SUA

Complexul Energetic Oltenia este sponsorul principal al unei vizite  făcute de ministrul Energiei, Constantin Nita,  reprezentanti ai unor companii romanesti de stat, printre care şi Laurenţiu Ciurel. Ei participă la un forum de afaceri la care sunt invitati reprezentanti de rang secund ai unor agentii guvernamentale americane, ai diviziei de investitii a Bancii Mondiale si ai unor banci americane. La acest forum nu participa insa nici un jucator important din piata americana a energiei precum Chevron sau ExxonMobil, companii care au proiecte in Romania. O vizită în SUA în aceeaşi perioadă este anunţată şi de premierul Victor Ponta. 


Potrivit Hotnews, lista participanţilor români la forumul de afaceri ce va avea loc la Washington cuprinde reprezentantii unor companii de stat si private din domeniul energetic: Hidroelectrica, Complexul Energetic Oltenia, Electrica SA, Nuclearelectrica, Romgaz, Transgaz, Oil Terminal sau Alro. De pe lista lipsesc insa jucatori majori din piata energetica interna precum Petrom.

US Romania Business Forum va avea loc in perioada 21-22 octombrie, la Mayflower Renaissance Hotel din Washington. In prima zi va avea loc o conferinta deschisa de un reprezentant al firmei americane de avocatura Cameron LLP, care este co-organizator al forumului, si de ministrul Constantin Nita.

Potrivit unui document postat pe site-ul firmei americane de avocatura Cameron LLP, participantii la conferinta isi pot cistiga statutul de Sponsor Platinum, Sponsor Gold sau Sponsor Silver contra sumelor de 10.000 dolari, 5.000 dolari sau 2.500 dolari. Complexul Energetic Oltenia apare pe afisul drept Major Sponsor.

 ceo_sponsor

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: