Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Memorandumul pentru CE Oltenia, în prima ședință de guvern

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, susține că memorandumul pentru Complexul Energetic Oltenia ar putea fi adoptat în viitoarea ședință de guvern. Este vorba de sprijinul acordat CE Oltenia în vederea achiziționării certificatelor de carbon aferente producției de energie din acest an, dar și din anii următori.

CE Oltenia are nevoie de peste 200 de milioane de euro până la 30 aprilie 2020, pentru achiziționarea de certificate pentru emisii de gaze cu efect de seră. Dacă nu le cumpără până la acest termen, își va pierde autorizația de mediu și nu va mai putea produce.

Costul unui certificat trece de 23 de euro, dar se preconizează că anul viitor va fi peste 30 de euro, astfel că este esențial ca banii să intre cât mai devreme în conturile CE Oltenia.

Potrivit lui Vîlceanu, soluția luată în calcul este acordarea unui împrumut din Trezorerie. Deputatul a discutat cu ministrul Economiei să pună memorandumul în dezbatere publică înainte de ședința de guvern. (A.A.)

Vizualizări: 3,943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: