Rareș Bogdan îi răspunde lui Denise Rifai

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a răspuns într-un comentariu întrebării fostei lui colege de la Realitatea TV, Denise Rifai, care a vrut să știe de ce nimeni de la televiziunea unde lucrează nu a fost invitat la “dezbaterea” cu Klaus Iohannis.

“Eu vreau foarte mult să aflu părerea colegului meu, jurnalistul Rares Bogdan, acum prim-vicepresedinte PNL si europarlamentar, si cu votul publicului care-l urmarea la emisiunile de la Realitatea. Cum vede el ca jurnalist activ in politica acum, decizia staff ului de campanie PNL care exclude doar prezenta jurnalistilor Realitatea de la aceasta masa a dezbaterii moderata de presedintele Iohannis? (absolut toate celelalte televiziuni de stiri au fost invitate si au avut reprezentant acolo). Brusc Realitatea si publicul nostru nu mai conteaza? Pentru Realitatea nu a mai fost loc de un scaun pe scena????! Si intr-o atare situatie data, tu, Rares, ce ai fi facut in locul meu aseara? Ce i-ai fi transmis tu Staffului de campanie PNL????”, a fost mesajul moderatoarei Denise Rifai.

Rareș Bogdan a răspuns pe această temă într-un comentariu, chiar dacă nu direct fostei sale colege. “Personal regret sincer ca cei de la Realitatea si Digi nu au fost reprezentati. Sincer. Vom gasi o formula de a recompensa aceasta neintelegere/greseala. Cum? Simplu, prin viitoare prezente prioritare in Studiourile sau cu Vedetele televiziunilor respective. Sunt doua repere ale presei care au dat acces in momente dificile si Dreptei Romanesti, si nu numai”.

Galerie foto


Vizualizări: 3,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: