Cine va prelua din aprilie Telekom Sport

Telekom Sport va fi preluat oficial de proprietarul posturilor Look TV şi Look  TV Plus.  Aşa cum se anunţa anul  trecut, Telekom România renunță la gestionarea operațională a postului Telekom Sport.  

Telekom Sport va fi preluat de proprietarul posturilor Look Sport și Look Plus, susțin surse din piața TV. Clever Media, compania care deține posturile Look Sport și Look Plus, va prelua operațional televiziunea de sport din gigantul Telekom, scopul fiind eficientizarea costurilor ambelor companii. Pe de o parte, Clever caută o consolidare pe nișa televiziunilor de sport și are nevoie de o redacție extinsă. De cealaltă parte, Telekom Romania, care încearcă de mai multe luni să își vândă operațiunile din țara noastră, scapă - fie și parțial - de povara din buget a cheltuielilor necesare pentru menținerea postului TV în portofoliu.

Surse din piață au dezvăluit pentru GSP că, de la 1 aprilie, toți angajații Telekom Sport vor fi trecuți, unilateral, pe contracte cu Clever Media. Telekom i-a anunțat deja pe salariații postului TV că angajamentele actuale rămân în picioare, adică salariile și bonusurile nu se schimbă, o renegociere fiind posibilă abia după expirarea contractelor actuale.

Întregul proces de preluare a angajaților ar urma să se încheie la vară, iar Look va emite în continuare de la Cluj, dar va avea un studio și la București, actualul sediu al Telekom.

Vlad Enăchescu, șeful actual de la Telekom Sport, rămâne pe poziții, chiar dacă au existat informații în urmă cu mai multe luni că el să nu mai facă parte din noul proiect al televiziunii. Enăchescu este, în același timp, și coordonatorul departamentului de handbal la CSM București.

Iată  ce drepturi TV deține în acest moment Telekom Sport

    FOTBAL: Liga 1, Liga 2, Cupa României, Supercupa României, Liga Campionilor, Europa League, LaLiga, Cupa Spaniei, Serie A, Cupa Italiei, Bundesliga, Cupa Germaniei, Cupa Frantei

    TENIS: FED Cup, Davis Cup

    BASCHET: NBA

    HANDBAL: Liga Campionilor, Campionatul European

    MOTO: Campionatul Mondial de Raliuri (WRC)

    RUGBY: Six Nations, Rugby Wales Autumn Internationals, Rugby Scotland Autumn Internationals, Rugby Ireland Autumn Internationals, Rugby Argentina Summes Tests

    WRESTLING: WWE RAW, Smackdown

Ce drepturi tv deține în acest moment LookSport:

    FOTBAL: Liga 1, Liga 2, Cupa României, Supercupa României, Liga Campionilor, Europa League, LaLiga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, Cupa Italiei, campionatul Turciei, campionatul Olandei, campionatul Cehiei, campionatul Portugaliei, campionatul Belgiei

    HANDBAL: Liga Campionilor

    MOTO: Formula 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vizualizări: 683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: