Cine va prelua hotelul de patru stele de la stadion

Hotelul de patru stele care este inclus în corpul Stadionului Municipal nu va mai fi scos la licitaţie cum se preconiza. Primăria Târgu Jiu vrea să dea acest hotel spre administrare Clubului Sportiv Municipal care îşi va putea caza acolo sportivii.

Clubul Sportiv Municipal intenţionează să preia hotelul de patru stele amenajat în incinta stadionului din Târgu Jiu. Este vorba de spaţiul în care au fost carantinate persoanele care veneau în țară, în prima parte a pandemiei şi unde au fost din nou introduse în carantină persoane din Târgu Jiu în ultima perioadă.

Primăria a încercat să scoată la licitaţie acest hotel dar soluţia de folosire a acestuia a venit chiar de la CSM Târgu Jiu. Clubul cheltuie foarte mulţi bani din bugetul alocat anual pentru a caza în oraş baschetbaliştii de la echipa de Liga Naţională şi câteva jucătoare de la echipa feminină de handbal senioare, care au prevăzut prin contract asigurarea cazării pe perioada în care evoluează la echipele CSM.

Hotelul din incinta stadionului ar putea fi un spaţiu adecvat pentru cazarea acestora în baza sportivă şi pentru a-i avea pe sportivi cazaţi într-un singur loc, în această perioadă în care pericolul de infectare este crescut, mai ales în cazul în care jucătorii sunt cazaţi în diverse locaţii din oraş.

CSM Târgu Jiu are deja la echipa de baschet de Liga Naţională foarte mulţi jucători care nu sunt din Târgu Jiu şi au nevoie de cazare, iar în perspectiva în care şi echipa de handbal senioare va promova în Liga Florilor, atunci se vor aduce şi alte jucătoare de valoare pentru a completa lotul şi va fi nevoie de mai multe spaţii de cazare.

Având un astfel de hotel propriu, clubul ar putea oferi pe viitor o şansă şi juniorilor de valoare care, chiar dacă nu sunt din Târgu Jiu, vor să evolueze la echipele de handbal sau baschet ale clubului, CSM putând astfel să lărgească aria de selecţie la nivelul întregului judeţ.

În plus, CSM ar putea să realizeze şi venituri din închirierea spaţiilor pe care nu le va folosi pentru cazarea sportivilor proprii, mai ales dacă va organiza turnee la Sala Sporturilor. Echipele participante la aceste turnee pot fi cazate în acest hotel, la fel şi echipele de fotbal care vin la Târgu Jiu să joace cu Pandurii sau cu ACS Viitorul Târgu Jiu, care ar prefera, cu siguranţă, să îşi cazeze jucătorii la stadion, pentru a evita aglomeraţia din oraş şi a elimina orice pericol de infectare a acestora.

Galerie foto




Vizualizări: 4,331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: