Ciobotariu aduce jucători de la echipa a doua

Preşedintele clubului a purtat discuţii cu jucătorii avertizându-i asupra pericolului retrogradării. „Trebuie să ne fie frică de retrogradare pentru că suntem la minus 12, dacă nu ne e frică înseamnă că nu suntem conştienţi de ceea ce ne aşteaptă”, a precizat Condescu apreciind că de egalul cu Craiova vor profita acum contracandidatele la retrogradare.

Preşedintele propune ca soluţii de redresare a jocului aducerea în primul unsprezece a unor jucători care au evoluat mai puţin în acest retur, Ghindeanu şi Orac fiind doi dintre fotbaliştii care au avut mai multe realizări la meciul cu Universitatea, dar şi promovarea jucătorilor tineri. „O să iau şi de la echipa a doua poate reuşesc să înscrie cei de acolo“, a spus Ciobotariu. Pentru Pandurii urmează două jocuri foarte importante cu două formaţii aflate în aceeaşi zonă fierbinte, Internaţional şi Ceahlăul, dar speranţele sunt slabe acum în ceea ce priveşte obţinerea unor victorii cu aceiaşi jucători care n-au reuşit să profite de situaţia favorabilă din meciul cu Craiova.

„Jocul care urmează devine acum foarte important pentru noi, dar dacă nu reuşim să înscriem nu avem cum să mai câştigăm vreun joc. Acolo intervine valoarea individuală a jucătorului, eu pot să-i fac să alege bine, să scoată mingea la margine, am lucrat tactic cu ei, le-am spus să vină în faţa porţii dar nu au făcut asta”, a mai spus antrenorul Ciobotariu.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: