Ciocea anunţă că intră în echipa lui Marcel Romanescu

Anunţ important făcut de primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, miercuri seara la Acces TV. Acesta a intervenit telefonic într-o emisiune în care invitat era primarul liberal din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Ciocea, exclus din PSD, deși este un primar de 80% în comuna lui și a luat 9.000 de voturi când a candidat independent la Senat, spune că la alegerile viitoare va fi în echipa lui Romanescu. „Eu cred că nu veţi înșela cetăţenii Gorjului. Am spus că nu mai fac politică, dar dacă în 2020 o să mai fiu sănătos, vă spun că o să vin de partea dumneavoastră, vreau să vă fiu consilier, să vă ajut, să ajutăm gorjenii, pentru că mie nu îmi e indiferent ce se întâmplă”, a spus Ciocea.

Romanescu nu a respins ideea. „Ceea ce s-a făcut la Bustuchin nu s-a realizat în alte localităţi, sunteţi un exemplu de bună practică pentru noi, și pe problema cadastrului”, a spus primarul din Târgu Jiu.

Ciocea i-a mai spus lui Romanescu să aibă încredere în el, chiar dacă este atacat din toate părţile. „Oamenii de bine sunt de partea dvs., cei care latră sunt puţini. Cei buni nu se aud pentru că au bun simţ”, a spus Ciocea. (R.S.)

Vizualizări: 2,780

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: