Ciprian Florescu, pregătit pentru a-i lua locul lui Ion Călinoiu

Ciprian Florescu, purtătorul de cuvânt al Partidului Social-Democrat, ar putea deveni preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, înainte de expirarea mandatului lui Ion Călinoiu. Acest lucru va fi posibil în condiţiile în care Călinoiu va deveni preşedinte al Regiunii Oltenia.

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, este foarte reţinut în privinţa numelui persoanei care îi va lua locul, după ce va deveni preşedintele Regiunii Oltenia.

Călinoiu are şanse foarte mari la această funcţie, mai ales după ce a fost ales vicepreşedinte PSD la nivel naţional. „În momentul de faţă, nu este consfinţită Regiunea ca unitate administrativ-teritorială. Până nu se va vedea foarte clar că suntem de acord cu regionalizarea sau că oamenii se vor convinge că este nevoie de acest lucru, este prematur să vorbim de conducerea Regiunii. Eu nu pot să spun în acest moment cine se bate pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. În momentul de faţă, realizez că cel mai important lucru este să înţelegem ce înseamnă regionalizarea”, a declarat Ion Călinoiu.

La rândul său, Ciprian Florescu a recunoscut că şi-ar dori să-i ocupe locul lui Călinoiu. „În prezent, mă gândesc să-mi fac datoria din poziţia de vicepreşedinte. Dacă ceea ce voi face până în acel moment mă va propulsa spre o astfel de funcţie şi dacă voi avea susţinerea Partidului Social-Democrat aş fi ipocrit să spun că nu m-ar interesa funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, dar în ceea ce mă priveşte e mult până departe”, a precizat Ciprian Florescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

SUSŢINERE

În urmă cu aproximativ un an, Călinoiu a declarat că Ciprian Florescu va fi următorul preşedinte al Consiliului Judeţean, întrucât nu va mai candida pentru această funcţie. La vremea respectivă, şeful judeţului spunea că, în acest mandat, Ciprian Florescu va fi pregătit pentru a-i ocupa locul.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: