Circ cu Nistor

Pandurii anunţă că au prelungit înţelegerea cu Nistor pentru încă 3 ani, dar surpriză, mijlocaşul neagă! Nistor e decis să plece în această vară şi îşi acuză propriul club de dezinformare.

În afara lui Nistor, pandurii spun că au mai semnat înţelegeri cu Paraskevas, Erico da Silva, Stanca sau Unguruşan.

Nistor neagă că ar fi semnat

Pandurii păreau că au învăţat din lecţia cu Viera şi nu vor mai lăsa un jucător de valoare să intre în ultimul an de contract fără să-l convingă să semneze prelungirea. După ce variantele mai mult sau mai puţin reale, Malaga şi CFR Cluj, au picat, gorjenii au anunţat ieri oficial că au semnat cu Nistor pentru încă 3 ani. Cu promisiunea că va fi lăsat să plece la prima ofertă convenabilă. Nistor neagă însă informaţia apărută pe site-ul oficial al clubului şi e acid la adresa propriilor şefi. „Nu e nimic adevărat, nu mi-am prelungit contractul. Sunt nişte aberaţii, eu mai am doar un an de contract cu ei. Credeam că sunt oameni corecţi, dar se pare că m-am cam înşelat în privinţa lor”, a spus ieri jucătorul de 25 de ani pentru GSP. Nistor a afirmat în dese rânduri că vrea să plece în această vară şi speră să găsească înţelegere la conducerea clubului. Problema e că echipele nu par să se bată pentru transferul jucătorului adus în 2010 de la Curtea de Argeş.

“Acum vreau să plec mai mult ca oricând! Cel mai mult îmi doresc să plec în străinătate, dar iau în calcul şi o ofertă bună de la vreun club din Liga 1!”   Dan Nistor

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: