Circulaţie bară la bară pe străzile din Târgu Jiu

Pe străzile din Târgu Jiu circulaţia se desfăşoară într-un mod infernal. Cu nervii întinşi la maxim,  şoferii se plâng de faptul că fac zeci de minute pe un traseu care în mod normal îl parcurg în câteva minute. „Aseară am fost prins cu maşina într-o coloană care se întindea de la Piaţa Mare până la Regal. Am făcut mai bine de 20 de minute pe porţiunea aceasta”, declară unul dintre şoferii nemulţumiţi de modul în care se circulă prin oraş. „Aşa se întâmplă în fiecare an de sărbători. Dar parcă din ce în ce este mai rău”, afirmă un alt şofer nemulţumit.

Situaţia durează de câteva zile, de când târgujienii se pregătesc pentru venirea sărbătorilor de iarnă şi au ieşit cu mic cu mare la cumpărături.  Cele mai aglomerate sunt intersecţiile din apropierea celor două supermarket-uri din Târgu Jiu. Amplasaţi în zonele cele mai aglomerate, poliţiştii încearcă să fluidizeze traficul, însă nu prea fac faţă situaţiei.

Aglomeraţia din oraş nu generează doar nemulţumiri în rândul şoferilor, ci şi un consum mult mai mare de carburant. Consumul unei maşini se poate chiar dubla în cazul  de faţă.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: