"Cititul deschide lumi noi"  a strâns 1,70m de cărţi

Baschetbaliştii de la  CSM Târgu Jiu au iniţiat o campanie  de strângere de cărţi  la meciurile de pe teren propriu, pentru a le dona apoi copiilor lipsiţi de posibilităţi financiare. Aceştia au anunţat că vor să facă un turn din cărţi de înălţimea unui coş de baschet, 3,05m, la primul meci fiind strânse 1,07m de cărţi. 

Evenimentul  lansat de  echipa de baschet la meciurile de pe teren propriu, sub denumirea "Cititul deschide lumi noi", a debutat cu succes la primul meci oficial al echipei de baschet disputat pe terenul de la Sala Sporturilor. „Am strâns la primul meci aproximativ 1,70 m din 3,05m. Vă aşteptăm în continuare alături de noi la acest proiect care va ţine tot sezonul competiţional 2019-2020. Mulţumim tuturor suporterilor pentru atmosfera creată şi pentru sprijinul dat din afara terenului. Le mulţumim partenerilor nostri, Decathlon şi Darcomshop.ro, pentru că sunt alături de noi în lupta de a readuce sportul gorjean în topuri”, a fost mesajul de mulţumire  al celor  de la  CSM după meci, când s-a anunţat şi că acest eveniment va  continua  şi după  ce  se va ajunge la  3,05m de cărţi.

Şi directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, s-a declarat mulţumit de acest debut al echipei de baschet şi mai ales de faptul că  spectatorii au revenit la meciurile de baschet:  „Eu sunt foarte mulţumit, este un început. Ştiam, când am pornit la drum cu această echipă, că va fi foarte greu. Din fericire, cu o muncă enormă  depusă, cu oamenii puţini  care sunt la CSM, s-a reuşit să se  facă această echipă. Sunt foarte mulţumit de joc, sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor,  a antrenorilor, de atitudinea  suporterilor şi mă bucur foarte  mult că am reuşit  să-i aducem înapoi în Sala Sporturilor la meciuri de baschet”.

Aproximativ 700 de  spectatori au asistat la  primul meci oficial al echipei de baschet masculin a CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,780

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: