Mesaj către sindicaliștii din minerit: Să se mai uite și ei în oglindă

Un primar liberal contrazice liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia și spune că nu ar avea motive directorii companiei să saboteze planul de restructurare. Mai mult, primarul aruncă săgeți către unii sindicaliști care „ar trebui să se privească în oglindă” înainte să facă astfel de acuzații.

Primarul din Roșia de Amaradia, liberalul Liviu Cotojman, a acuzat sindicatele că dezinformează și alarmează inutil angajații din minerit și energie cu afirmațiile făcute în ultimele zile în spațiul public, când au acuzat directori din compania energetică și din Ministerul Energiei că ar sabota planul de restructurare pus la punct pentru producătorul de energie.

„Nu tot ce se spune de sindicaliști e adevărat. Singurul director care a avut „sânge în instalație” a fost domnul Ciurel. Știți de ce? A desființat sindicatele la vremea respectivă, le-a spart. Acum aceia sunt cei care conduc Complexul Oltenia, prin pozițiile pe care le iau. A fost o perioadă când a încercat să se remarce ca un dictator, dar tot nu a mers bine. Sunt minciuni ce am văzut în comunicatul sindicatelor. Cineva ar fi inconștient să facă așa ceva, să saboteze tot ce înseamnă strategia propusă, cum sunt acuzați unii directori”, a spus Liviu Cotojman.

Mai mult, el le-a transmis sindicaliștilor să se uite în oglindă și că ar trebui să răspundă unii dintre ei pentru achizițiile de terenuri și case pe care le-au făcut în urmă cu câțiva ani când aflau zonele unde se extindeau carierele. „Când se extindeau carierele, cei care erau în frunte, unii lideri de sindicat, știau cam pe unde vine frontul de lucru, se duceau, achiziționau terenuri, case ca să fie despăgubiți. Poate că unii cred că sunt intangibili. Zic să se privească în oglindă și apoi să spună dacă realitatea e așa cum o prezintă dumnealor. Eu am tras un semnal de alarmă că trebuie verificați și oamenii aceștia, nu neapărat de șefii direcți, ci și de alte organe de cercetare. În Complex, se sabotează. Nu sunt oameni care trag în aceeași parte. Nu facem decât să ascultăm cum unii speculează”, a mai punctat Cotojman, la Radio Infinit.

Vizualizări: 4,315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: