Ciupilan și Tanaka riscă să facă și Paștele după gratii, nu doar Mărțișorul

Dosarul de evaziune fiscală în care sunt judecați cei doi afaceriști romi din Meteor, Ion Rădulescu, zis Ciupilan, și Ilie Mihai, zis Tanaka, le-a adus acestora încă o prelungire a arestării preventive dispuse la începutul anului față de ei. Procurorii îi vor în continuare pe ambii după gratii și au și reușit să obțină o prelungire a mandatelor, nefiind exclus ca la sfârșitul lunii viitoare să fie formulată o nouă cerere de acest gen, care să și fie aprobată de instanță, caz în care Ciupilan și Tanaka vor face Paștele în spatele gratiilor.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj de prelungire a măsurii arestării preventive privind pe inculpaţii Rădulescu Ion şi Mihai Ilarie. Prelungeşte măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27.02.2015 şi până la 28.03.2015, inclusiv, privind pe inculpaţii: Rădulescu Ion şi Mihai Ilarie. Cheltuielile judiciare în cuantum de 100 de lei reprezentând onorariu apărător din oficiu, rămân în sarcina statului şi se vor avansa din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Gorj”, se arată în sentința Tribunalului Gorj.

Cei doi inculpați sunt judecați în dosare penale în care sunt acuzați că nu au plătit către stat taxele și impozitele legale, recent Ciupilan fiind condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare și o amendă de 40.000 de lei, verdictul nefiind unul final. El a ajuns pe prima pagină a tabloidelor centrale după ce, în urmă cu câțiva ani, înainte de criză, declara că vrea să își cumpere un avion, grija sa fiind modul în care urma să îl aducă în Meteor. Între timp, afacerile cu fier vechi nu au mai mers și Ciupilan a renunțat la visele sale, acum având de dat explicații pentru evaziunea fiscală de care este acuzat.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: