Ciurel a câştigat definitiv procesul, CE Rovinari bun de plată

Fostul director general al Complexului Energetic Rovinari, Laurenţiu Ciurel, a câştigat definitiv un proces cu unitatea pe care a condus-o în trecut, după ce instanţa i-a dat dreptate acestuia.

Curtea de Apel Craiova a dat verdictul final prin care Ciurel solicita sa fie reangajat pe postul de conducere pe care l-a ocupat la Rovinari, magistraţii neacceptând cererea respectivă. Fostul director general al CE Rovinari până în 2009, după schimbarea puterii politice, acesta nu a revenit pe postul de director de investiţii, pe care îl avea înainte de a fi susţinut de PNL şi PSD la conducerea Complexului.

Unitatea l-a menţinut însă doar ca inginer, fiind obligată acum să-l despăgubească pe fostul director general. Judecătorii au fost de acord încă din faza de fond al procesului, la Tribunalul Gorj, ca Laurenţiu Ciurel să primească o diferenţă de salariu care nu i-ar fi fost plătită timp de o jumătate de an, perioadă în care a fost simplu inginer, deşi trebuia reangajat ca director de investiţii, după ce nu a mai fost director general. Verdictul judecătorilor înseamnă câteva mii de lei pentru fiecare lună, Ciurel spunând că deocamdată nu a făcut un calcul pentru a vedea câţi bani are de recuperat de la unitatea pe care a condus-o. Suma pe care o va primi îi va prinde foarte bine în viitoarea campanie electorală, campanie care, oficial, va începe peste câteva săptămâni.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: