Ciurel, despre directorul CEO: Marea greșeală a lui Ilie este frica!

Fostul director al CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, a postat pe blogul său un text în care vorbește și despre numirea lui Ionel Ilie la șefia companiei. Ilie a făcut parte și din echipa sa, fiind adjunctul lui Medințu, și pare că este apreciat și de autoritățile locale.

“Directorul Ilie e atras intr-o cursă politică. Este prezentat ca fiind pesedist de propaganda sindicală si de trompetele lor din presă. In Consiliu se încearcă a se aduce de asemenea militanți din PSD cu gura mare, pentru că daca se ajunge la catastrofă, in toamnă ei să poată fi arătați cu degetul. De bine de rău însa , Ilie reușește să-și impună punctul de vedere și a început sa vândă, față de un Ciubotarica orb-surd-mut, care trăsese deja obloanele la firmă. Marea greșeala a lui Ilie este frica. Pe postul acela nu-ti poți permite să-ți fie frică. Devii vânat instantaneu.La toamnă lumea va spune „Ciubotarică a lăsat 150 de milioane profit””, este scenariul lui Ciurel.

Tot el spune că Ilie este înconjurat de cimpanezi. Printre aceștia îl nominalizează pe Ovidiu Bălăcescu, membru în Directorat. “Nu țipă nimeni in presă că Bălăcescu, un  tip submediocru, a fost pus in Directorat doar pentru că e finul președintelui liberal din famiglia Vâlceanu. (...) Misiunea lui Ilie este aproape imposibilă. Este înconjurat literalmente de cimpanzei, care pe lângă lipsa unor cunoștințe elementare, sunt de asemenea stupizi si puși pe „tunuri”. Nu are oameni de linia întâi la comercial (băiețașul ăla e de poveste, voi scrie despre el pe larg), la juridic, la energie, la investiții și la resurse umane”, susține Laurențiu Ciurel, în mandatul căruia CEO a înregistrat pierderi de aproape 700 de milioane de lei în 2014 și încă 960 de milioane în 2015.

Vizualizări: 1,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: