Ciurel i-a redus la tăcere pe liderii de sindicat

Comisia specială formată din sindicaliştii Ion Ruşeţ, Ioan Feurdean şi Aurel Nanu nu a fost chemată nici ieri la masa negocierilor de către conducerea CE Oltenia. Situaţia privind bonusurile de sărbători şi problema celor două zile libere de la sfârşitul anului au rămas încă neclare pentru mineri. Liderii de sindicat par să fi fost reduşi la tăcere de administraţia CEO, asta pentru că nimeni nu vrea să vorbească despre acest aspect.

Acea comisie specială care urma să poarte renegocieri cu administraţia nu a mai fost convocată la şedinţă. Până una-alta, membrii delegaţi care alcătuiesc comisia nu vor să mai comenteze situaţia. Pesemne că au fost primite instrucţiuni clare de la conducerea CE Oltenia în acest sens. “Nu vreau să dau nicio declaraţie de presă până când nu are loc întâlnirea cu administraţia. Încă nu s-a stabilit o dată”, a spus Ion Ruşeţ, vicepreşedintele FNME şi membru delegat în respectiva comisie.

Totuşi, cei trei membri ai comisiei speciale au fost chemaţi ieri de administraţia CEO pentru a li se prezenta economiile la fondul de salarii. Au făcut cale întoarsă, asta pentru că administraţia nu a fost pregătită pentru a le expune acestora documentele solicitate. Informarea a fost amânată pentru următoarele zile până la finalizarea calculelor pe toate subunităţile.

Biroul executiv al FNME, astăzi în şedinţă

Astăzi, la orele 10, biroul executiv al Federaţiei Naţionale Mine Energie se va întruni la sediul organizaţiei sindicale. Se va discuta despre renegocierea cu administraţia pe cele două aspecte, respectiv bonusurile de sfârşit de an şi problematica celor două zile libere la sfârşitul acestei luni. Pe lângă membrii biroului executiv al FNME, la şedinţă vor lua parte şi cei trei membri din comisia specială, Ion Ruşeţ, Ioan Feurdean şi Aurel Nanu, desemnaţi pentru a purta renegocierile cu administraţia.   

Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: