Ciurel identifică minerii de la miting în pozele din Pandurul

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, a afirmat la o emisiune TV că, din informațiile pe care le are, printre demonstranții de la mitingul de joi au fost doar 1.000 de mineri “adevărați”, iar pe ceilalți o să-i identifice din pozele publicate de Pandurul. În același timp, pe piață au apărut mai multe cifre. Sindicatele spun că au protestat 4.000 de mineri, Ciurel 1.800, iar Prefectura Gorj 1.200.

Directorul Laurențiu Ciurel a declarat că va identifica persoanele care nu lucrează în complex din fotografiile publicate de Pandurul. “În câteva zile vom fi în stare să și dovedim lucrul acesta cu ajutorul, nu știu dacă intenționat, al unor confrați ai dumneavoastră, dar oricum de mare calitate, pentru că ziarul Pandurul a publicat o sumedenie de fotografii cu chipurile a sute de demonstranți și vom putea să arătăm că un procent însemnat, zeci de procente, nu au fost angajați ai CEO”, a declarat Ciurel la TV Sud, menționând că printre protestatari erau și angajații de la Cazare-Cantine și firmele Sind Jilț și Olservmin.

Interesantă este dezbaterea pe tema numărului de protestatari din piață. Sindicatele au spus că au adus în piață peste 4.000 de mineri. Laurențiu Ciurel a numărat 1.800-2.000, iar jandarmii au avansat, imediat după protest, un număr de circa 3.000 de demonstranți. Dar, vineri, Prefectura Gorj, prin vocea prefectului Claudiu Teodorescu, a precizat că numărul de persoane prezente la manifestație se ridică la 1.200.

“Nu pot să nu remarc că au fost peste o mie de mineri adevărați ceea ce este o cifră importantă, de care nu poți să nu ții cont. 5%, ceea ce este un porcent important, lucru clar că ceva nu este în regulă”, a mai adăugat Ciurel.

Constantin Mitrescu, lider de sindicat, prezent în aceeași emisiune l-a contrazis pe Ciurel. “Găsește tertipuri să spună că acești oameni din stradă nu au fost mineri și energeticieni. Norma pentru sindicatul meu a fost de 340. Fiecare sindicat a trebuit să aducă un număr de oameni. Toți oamenii sunt mineri și energeticieni”, asigură Mitrescu.

“Nu mai discut cu lideri de sindicat milionari în euro, discut cu lideri cu Logan”

Laurențiu Ciurel, manager CEO

Vizualizări: 276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: