Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ciurel, manager privat la CEO

Laurenţiu Ciurel a fost selectat drept manager al CE Oltenia de către firma germană de recrutare Kienabum. Această firmă a încasat de la Ministerul Economiei câteva sute de mii de euro pentru a găsi manager profesionist pentru mai multe companii de stat, printre care şi CEO. Culmea este că până la urmă meritul îl are preşedintele executiv al PSD Ion Călinoiu, deoarece el este cel care l-a identificat pe Laurenţiu Ciurel. Călinoiu a declarat într-un ziar local faptul că acesta a fost selectat de firma germană să conducă complexul energetic. Anunţul nu a fost confirmat de cei din companie, ci de sindicate.

Se pare că CEO va face o comunicare oficială abia după ce va veni ordinul de la Ministerul Economiei. Vestea nu a uimit mai ales că şi premierul Victor Ponta a declarat că nu sunt motive pentru schimbarea lui Laurenţiu Ciurel.  (M.B.)

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: